Låt oss ta hand om allt: kärl, dukar och servering.

För cateringen på Akademihuset ansvarar Mauno Catering.

Serveringen skräddarsys enligt tillställningens natur: vill du ha bordsservering, ett mångsidigt buffébord eller cocktailbitar?

Bord och stolar placeras enligt dina önskemål. Likaså förser vi dig med önskade kärl, glas, borddukar och dekorationer. Det är möjligt att ta med egna alkoholdrycker för privattillställningar. Vid behov ansöker vi om utskänkningsrättigheter. Om du har behov av artister eller fotograf hjälper vi gärna till även med den biten.

Bröllop och familjefester

Bröllop, utexamineringar och andra bemärkelsedagar är viktiga och unika dagar. Vi vill göra din bemärkelsedag till en minnesvärd helhet där du kan koncentrera dig på att njuta av den smidiga servicen och läckra maten medan vi står för detaljerna och arrangemangen.

Menyhelheterna, desserterna och dryckesserveringen till varje tillställning planeras individuellt –med beaktande av dina önskemål. Du kan dock söka inspiration och idéer från våra menyhelheter. Vid behov sköter vi även dekoreringen av festsalen.

Företagsfester

Det viktigaste på en företagsfest är att allt är lätt och smidigt. Vi vill hjälpa dig ordna företagsfesten utan stress. Du, dina kolleger och kunder får koncentrera er på att njuta av kvällen, vi sköter resten!

Det är enkelt att ordna en företagsfest av hög kvalitet med vår hjälp: vi sköter dukning, mat och servering. Vi kan även rekommendera artister eller annat program.

Ta kontakt eller lämna en offert.