Astiat, liinat, somisteet - anna meidän hoitaa!

Turun Akatemiatalolla pidettäviin tilaisuuksiin ruuat toimittaa Mauno catering.

Valikoimassamme on muun muassa monipuolinen buffet, raikas salaattibuffet ja valikoima häämenuja.

Tilaan järjestetään pöydät ja tuolit toiveiden mukaisesti, samoin astiat, lasit, pöytäliinat ja mahdolliset somisteet järjestyvät helposti kauttamme. Yksityistilaisuuksiin on mahdollista tuoda omat alkoholijuomat. Haemme myös tarvittaessa tilaisuuksiin anniskeluluvat. Voit kysyä meiltä myös vinkkejä esiintyjien tai valokuvaajien hankintaan!

Häät ja perhejuhlat
Häät, valmistujaiset ja muut merkkipäivät ovat ainutlaatuisia ja tärkeitä päiviä. Haluamme luoda merkkipäivästäsi muistojesi arvoisen kokonaisuuden, jossa sinä keskityt nauttimaan sujuvasta palvelusta ja herkullisesta ruoasta - me hoidamme puolestasi yksityiskohdat ja järjestelyt.

Halutessasi hoidamme puolestasi myös juhlapaikan somistuksen.
 

Yritysjuhlat
Yritysjuhlia järjestämisessä tärkeintä on asioiden helppous ja sujuvuus. Haluamme auttaa järjestämään yritysjuhlat ilman stressiä – sinä, työtoverisi ja asiakkaasi saatte keskittyä nauttimaan illasta, me hoidamme kaiken muun!

Laadukkaan yritystapahtuman järjestäminen on kanssamme helppoa, järjestämme tapahtumaanne kattauksen, tarjoilun ja henkilökunnan. Voimme myös suositella tapahtumaanne esiintyjiä tai muuta ohjelmaa.

 

Katso menut

Ota meihin yhteyttä tai Jätä tarjouspyyntö.