Akatemiatalon juhlasali

Turun Akatemiatalon juhlasali on ainutlaatuinen, historiallinen juhlapaikka keskellä vanhaa Turkua.

Yli 200 vuotta vanhan, täydellisesti remontoidun Akatemiatalon uusklassinen sali on upea paikka pitää perhejuhlia - kuten häitä tai syntymäpäiviä - tai yritystilaisuuksia. Juhlasali on myös suosittu paikka viettää väitöskaronkkaa. Akatemiatalon juhlasali soveltuu erinomaisesti konserttitilaksi, ja parhaiten sen akustiikka sopii klassiselle musiikille.

Kun järjestät juhlasi Akatemiatalossa, saat upean juhlatilan lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut: hoidamme juhliisi herkulliset tarjoilut ja niihin sopivat juomat sekä astiat, pöytäliinat ja tarjoiluhenkilökunnan. Voimme hoitaa puolestasi myös ilmoittautumispalvelun, kuljetukset ja siivouksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi kaikissa tilaisuuteesi liittyvissä asioissa.

Haluatko tietää, miltä Akatemiatalo näyttää - katso 3D-kuvat:

Turun Akatemiatalon on ainutlaatuisen historiallinen kohde Turussa ja koko Suomessa. Talon rakennuttaminen aloitettiin Ruotsin vallan aikana ja se oli omana aikanaan Ruotsin valtakunnan mittavin siviilirakennushanke. Akatemiatalo valmistui vuonna 1815 ja se vihittiin käyttöön vuonna 1817. Akatemiatalon on suunnitellut arkkitehti C. C. Gjörwell. Akatemiatalossa on toiminut keisarillinen Turun Akatemia ja siellä ovat opiskelleet muun muassa Elias Lönnrot, J. V. Snellman ja Johan Ludvig Runeberg. Tilassa on toiminut myös aikoinaan Turun hovioikeus. 

Turun Akatemiatalo sijaitsee Turun keskustan tuntumassa, aivan Turun tuomiokirkon vieressä. Rakennus sijoittuu Rothoviuksenkadun, Tuomiokirkon ja Hämeenkadun välin ja sen sisäänkäynti on Rothoviuksenkadun puolelta.

Ajankohtaista

Lisää uutisia

Ota meihin yhteyttä tai Jätä tarjouspyyntö.